A sztár visszantáncol a pasikhoz?

Képek - Hoppá! Lindsay megunta leszbi barátnőjét?

Úgy tűnik, Lindsay Lohan hamar megunta leszbikus barátnőjét, Samantha Ronson-t - Ezért most újra visszatér a férfiakhoz.

Mi az igazság? Lindsay most is Sam-mel lóg... képgaléria

2008.08.20 16:30rtlbulvar.hu

Lindsay Lohan még kéz a kézben jár Samatha Ronsonnal, de a közeli barátok szerint a viszonyt már csak azért tartják fenn, hogy ne lohadjon a sajtó figyelme.

A sztár közben keresi az igazit, ezúttal ismét egy férfi személyében.- Várja azt a pasit, aki újra fellobbantja benne a lángot – állítják a hozzátartozók.

Lindsay és Samantha: sülve-főve együtt

A hír azért is érdekes, mert az elmúlt napokban nyilvánosságra került információk szerint Lindsay vallást váltott Samantha kedvéért, és immáron a zsidók táborát gyarapítja.

Sokan ebből azt a következtetést vonták le, hogy a színésznő hamarosan oltár elé áll leszbikus szerelmével. A legjobb barátnője szerint csupán színjáték az, hogy újra a pasik vonzzák a lányt.

A figyelem középpontjában szeretne maradni, és féltékennyé akarja tenni Samanthát is – véli a barát. Ezek után ember legyen a talpán, aki kiigazodik a botrányhősnőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.