Természetesen is csípjük a színésznőt...

Képek: Lindsay Lohan nem hord melltartót

A pimaszul csinos színésznő, Lindsay Lohan mindig kapható egy kis magamutogatásra - Egy biztos, nem kell a szomszédba mennie ötletekért, ha a címlapokra akar kerülni.

Lindsay Lohan nem hord melltartót képgaléria

2008.06.06 11:00ma.hu

Lindsay Lohan már messziről felismerhető karakteres arcáról és elmaradhatatlan "dongó-szemüvegéről", amellyel a nap - és a rajongók - ellen védekezik.

Ha azonban erről elsőre nem is, laza öltözéke alapján is beazonosíthatjuk, hogy ő az - Lindsay ugyanis az esetek többségében nem visel melltartót...

Legyen szó akármilyen stílusú pólóról vagy ruháról, úgy tűnik, meg van győződve róla, hogy nincs szüksége semmiféle cicifixre.

Nos, kétség sem fér hozzá, hogy a színésznő figyelemreméltó idomait kár lenne takargatni, olykor azonban mégsem ártana kissé "formába önteni" őket.

A Lindsay-ről legutóbb megjelent, kék pólós fényképek nagyon szexisek, a színésznő úgy tűnik ebben a szerelésben ruccant le egy kis sétára és vásárlásra az utcára...Hm, az biztos, hogy ért a figyelemfelkeltéshez!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.