Lohan csókkal üdvözölt egy lányt

Leszbikus fotók Lindsay-ről: Szájon csókolta a barátnőjét!

Talán mégsem voltak teljesen alaptalanok a pletykák, miszerint Lindsay Lohan mindkét nemhez vonzódik - A botrányhős színésznőt már nem először kapták lencsevégre lányokkal...

Kézfogás és összeérő száj - Lindsay és barátnője képgaléria

2008.05.26 14:10ma.hu

Lindsay Lohan újra sikeresen hírbe hozta magát - A csinos színésznőt már korábban is kikiáltották leszbikusnak, habár a pasikat is úgy váltogatja, mint a fehérneműjét. Ám ő nem is tagadta, hogy olykor lányokkal is szívesen huncutkodik.

Lindsay és Samantha egymás nyakában...

Ennek többször is tanújelét adta, hiszen már nem először kapták le egy túlfűtött buli hevében, ahol lánnyal csókolózott vagy erotikusan táncolt.

Most újabb képek láttak napvilágot róla, amint meghitten ölelkezik korábbi - bevallottan leszbikus - barátnőjével, Samantha Ronson-nal.

A szőke lánnyal kitörő örömmel üdvözlik egymást, elcsattan egy csók, majd végig kézenfogva közlekednek - a vakuk pedig villognak...Ráadásul a jelenet P. Diddy francia tengerparti buliján zajlott le, mindenki szeme láttára.

Első látásra talán csak az tűnhet fel, hogy Lindsay és Samantha szája összeér - ha azonban ennek még nem is hinnénk, a meghitt ölelkezés és a kézfogás elárulhatja, hogy nem egy véletlen szájra pusziról volt itt szó...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.