Kifecsegték Lohan leszbi titkait!

Képek - Az ágyban Lindsay a kis feleség!

Hoppá - Mióta fény derült arra, hogy a csinos Lindsay Lohan valóban egy lánnyal jár, többen várták epekedve, mikor tudhatnak meg egyéb részleteket is a leszbikus párocskáról...

Kézfogás és összeérő száj - Lindsay és barátnője képgaléria

2008.07.21 16:45ma.hu

A botrányoktól nem mentes életvitelű Lindsay Lohan immár a nyilvánosság előtt sem takargatja: egy lány, bizonyos Samantha Ronson a kedvese.

A szintén szőkére festett, kissé fiús alkatú barátnő és LiLo mostanság egyre többször jelenik meg rendezvényeken is, egymás kezét fogva, és nem titkolják, hogy szexuális kapcsolatuk van egymással.

Lindsay és Samantha - megértik egymást

Bár a színésznő eddig sem rejtette véka alá, hogy nemcsak a pasikkal érzi jól magát, barátnőjének felvállalása azért sokakat meghökkentett.

Hát még az, hogy a vezető típusnak tűnő, keményfejű Lindsay-ről most egy ismerős elárulta: kettejük közül ő "alakítja" a lányt az ágyban, Samantha pedig a fiút, és gyakorlatilag a színésznő hagyja magát irányítani...

A magát bennfentesnek tartó ismerős azt is elmondta, hogy Lohan még sosem érezte ilyen jól magát senkivel.

Nagyon úgy tűnik, egy lányban találta meg azt, amit eddig a fiúiban hiába keresett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.