LiLo nem talált melltartót

Képek: Hoppá - Lindsay Lohan pucér melle himbálózott a pólóban

Tetőtől-talpig feketében, egyszerű farmerban és pólóban kapták lencsevégre a mostanság leszbikus kapcsolata miatt is sokat emlegetett színésznőt - A melltartót azonban most is otthon felejtette Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan szabadon szereti a melleit... képgaléria

2008.08.11 10:01ma.hu

A csinos színésznő időről-időre bebizonyítja: ő bizony legszívesebben sosem hordana melltartót!

LiLo az utcán laza felsőkben, az elegáns party-kon pedig mélyen dekoltált ruhákban jelenik meg - lehetőleg olyanban, hogy mindenki lássa a ruha alatt kidomborodó idomait...

Samantha és Lindsay - tényleg házasodnak?

Ezúttal sem pazarolta idejét a melltartó felvételére Lindsay. Sportos szerelésben, mindenféle kence nélkül jelent meg az utcán. Barátnőjének minden bizonnyal így is tetszik.

Mostanában ugyanis széltében-hosszában azt beszélik, hogy mostmár biztos: a színésznő a lányokat szereti.

Lindsay hetek óta leszbikus barátnőjével, Samantha Ronsonnal mutatkozik, már kézfogásukat, sőt, csókjukat sem titkolják...

Már az a pletyka is felröppent, hogy a sztár feleségül akarja venni szerelmét! Ezt Lohan egyik családtagja árulta el újságíróknak.

S bár a rokonok látszólag elfogadják a kialakult helyzetet, Lindsay édesapját állítólag nagyon megviseli, hogy lányát leszbikusnak tartják.

Ő nem tud semmilyen esküvői tervekről, de úgy érzi, hogy ha lánya ilyesmire készülne, akkor sem mondaná el neki...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.