Leszbikus esküvőre készül a sztár?

Képek: Lindsay Lohan zsidó lett barátnője kedvéért?

Már az esküvői harangokat kongatják a párocska felett, és a legújabb információk is azt bizonyítják, hogy van oka a pletykáknak.

Lindsay és Samantha Ronson - Folyton együtt vannak... képgaléria

2008.08.14 10:45rtlbulvar.hu

Lindsay Lohan és leszbikus barátnője, Samantha Ronson kapcsolatára pár hónapja derült fény. A felek nem tagadták, de nem is cáfolták akkor az értesüléseket.

A napokban azonban a sztár végre megtörte a hallgatást, és közleményt adott ki a pletykával kapcsolatban.

- Imádom Ronsonékat. Nagyon közel állnak hozzám, és tisztelem őket. Ami pedig a Samanthával való kapcsolatomat illeti, az magánügy – így szól a kurta nyilatkozat.

Ez önmagában még nem sokat bizonyít, hiszen Lindsay érdekei is azt kívánják, hogy a ködösítéssel fenntartsa a nyilvánosság érdeklődését.

Az azonban, amit az egyik amerikai közösségi portálon tett, már jóval több okot ad a találgatásokra. A színésznő ugyanis hirtelen vallást váltott, legalábbis a Facebook adatai alapján.

A katolikusnak keresztelt Lindsay az adatlap tanúsága szerint már a zsidók táborát gyarapítja. Több mint gyanús, hogy Samantha egész családja, és maga a lány is ehhez a felekezethez tartozik.

- Én nem tulajdonítanék ennek akkora jelentőséget. Két éve még a Kabbalah elkötelezett híve volt, pár hónapja azonban megint váltott. Ő ilyen. Biztos ezzel akarja éreztetni, mennyire elkötelezett Samantha iránt. Szerintem bármilyen vallást felvenne a kedvéért – állítja a sztár egyik barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.