Baleset érte a színésznőt!

Képek - Lindsay Lohan-t elgázolták!

Hoppá - Baleset érte Lindsay Lohan-t! A sztár azonnal kórházba szállították, miután elütötte egy motor.

A cserfes bombázó - Lindsay Lohan legszexisebb képei! képgaléria

2008.08.03 09:25rtlbulvar.hu

Lindsay Lohan ezúttal önhibáján kívül került bajba. A színész-énekesnő épp leszbikus szerelmével, Samantha Ronsonnal rótta Manhattan utcáit, amikor váratlanul elgázolta egy motorbicikli. A helyszínre kiérkező mentősök azonnal kórházba szállították a sérült sztárt.

Lindsay éppen barátnőjével furikázott...

Michael Lohan, Lindsay édesapja mindenkit megnyugtatott: lány jól van, és nem történt komolyabb baj. – Kutya baja. Minden oké – mondta Michael.

Az információt egy szemtanú is megerősítette. – A Beth Israel kórházba vitték, de már pár óra múlva elhagyta az épületet – állítja a férfi.

Nem ez volt az első alkalom, amikor Lindsay közlekedési balesetet okozott. Tavaly májusban részegen vezette fekete Mercedes-ét, emiatt frontálisan ütközött egy másik autóval.

A 22 éves sztár börtönben is ült már botrányos viselkedéséért: ugyan egy teljes napot kellett volna zárkában töltenie, de jó magaviseletéért már 84 perc után szabadulhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.