LiLón kifogott a lila

Ciki fotók: Lindsay Lohan bugyija kivillant a díjátadón!

Alaposan beválasztott Lindsay Lohan - Talán csak véletlen, hogy a botrányhős színésznő mostanság nem kavart nagy port semmivel, ám az MTV gálán azonnal magára vonta a figyelmet. Sajnos, akaratán kívül!

Lindsay bugyija kivillant: fellibbent a lila mini! képgaléria

2008.06.03 09:35ma.hu

Lindsay Lohan dögös, karcsúsított, lila miniruhában és fekete tűsarkúban tipegett be az MTV Movie Awards gálára a minap.

A szinte tökéletes, sikkes összeállítást illetően ugyan megkérdőjelezhető, hogy az égő vörös körömlakk hogyan kerül oda, de egyébként minden rendben lett volna a csinos sztár ruházatával, amíg...

...a büszke forgolódás és pózolás közepette Lindsay szoknyáját fel nem libbentette egy fránya fuvallat!

LiLo, úgy tűnik, észlelte is az incidenst, de mosolya rendületlen maradt - sőt, utána harsány kacagásban tört ki.

Nem tudni, mennyire nyugtatta meg a tudat, hogy a miniruha alatt ugyancsak színben tökéletesen illeszkedő fekete bugyit láthat a közönség...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.