A sztár apja képtelen elfogadni a dolgot!

Képek - Lindsay Lohan elveszi leszbikus barátnőjét?

Pár hónapja bombaként robbant a hír, miszerint Lindsay Lohan nem csak a férfiakat szereti - Most már feleségül is akarja venni leszbikus szerelmét!

Kézfogás és összeérő száj - Lindsay és barátnője képgaléria

2008.08.07 10:00rtlbulvar.hu

Bombaként robbant a hír néhány hónapja, hogy Lindsay Lohan nem csak a férfiakat szereti. Sőt.

A sztár ugyanis többször nyilvánosan csókolózott legjobb barátnőjével, Samatha Ronsonnal. A pár hivatalosan azóta sem erősítette meg a románcot, de minden szónál többet mond a tény, hogy sülve-főve együtt vannak.

Lindsay és Samantha: sülve-főve együtt...

Az egyik családtag állítása szerint a leszbikus szerelmesek már a házasságkötésen törik a fejüket. Lindsay anyja, Dina ugyanis egy partit emlegetett, melyet még idén meg szeretne tartani.

- Azt mondta, ezzel a bulival akarja megünnepelni, hogy most már Samantha is a család tagja - állítja a rokon.

A színész-énekesnő édesapja nem értesült arról, hogy lánya esküvőt tervez.

- Nem tudok semmit. De ha össze akar házasodni Sammel, akkor szerintem úgysem mondaná el nekem. Tudja, hogy nem állok készen. Egyelőre nem tudom elfogadni, hogy a lányom egy nőt szeret.

Hozzátette: ez nem jelenti azt, hogy nem támogatja lányát, sőt, minden vágya, hogy Lindsay boldog legyen.

- Persze, hogy azt szeretném, hogy boldog és egészséges legyen, de azt is, hogy a jó úton maradjon - árulta el Michael Lohan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.