Újabb leszbi jelenet a sztártól...

Képek - Lindsay újabb csókkal bizonyította leszbikusságát

Lindsay Lohan ezúttal semmilyen botrányt nem csinált - ellenben egy újabb bulin adta tanújelét annak, hogy vonzódik a női nemhez.

Kézfogás és összeérő száj - Lindsay és barátnője képgaléria

2008.07.06 11:00rtlbulvar.hu

A napokban ünnepelte 22. születésnapját Lindsay Lohan. Ennek alkalmából természetesen partit rendezett, ami szokatlanul szolid és meghitt volt – hiába, a botrányos viselkedésű sztár is öregszik.

Persze attól még, hogy a buli botránymentesen zajlott le, akadtak furcsa momentumok az eseményen.

A leszbikus barátnő, Samantha és Lindsay

Lindsay természetesen meghívta legjobb barátnőjét, a leszbikus Samantha Ronsont is.

Egyes lapértesülések szerint a párocska között jóval több van, mint barátság, hiszen az elmúlt hónapokban többször látták őket csókolózni, és kéz a kézben andalogni.

Ez a mostani partin sem volt másképp: egész este együtt voltak és csókokból sem volt hiány.

A partit egyébként az 1980-as évek hangulata inspirálta, és vörös, ezüst, kék és pink színekben úszott a terem.

Lindsay ruhája extra mini és extra pink volt, míg Samantha elmaradhatatlan nyakkendőjével keltett feltűnést. A meghívottak között ott feszített a sztár mamája és jó pár barátja, köztük Lindsay egyik exe, DJ AM is.

A szülinapost természetesen tortával köszöntötték, és amikor elfújta a gyertyákat, a tömeg üdvrivalgásban tört ki. Könyörögtek, hogy a színésznő intézzen szónoklatot a néphez, de ő csak annyit tudott kinyögni: Kussoljatok!

A részeg Lindsay helyett ezért a mama ragadta magához a szót, aki megköszönte a vendégeknek a részvételt. A bulinak már éjjel 1 órakor vége lett, ami szintén bizonyítja, hogy Lindsay bizony öregszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.