Csinos hasa lett a színésznőnek!

Képek: Hoppá! Lindsay Lohan terhes?!

Vannak még meglepetések: Lindsay Lohan-t csinos miniruhában, nagy pocakkal látták a minap az utcán!

Lindsay Lohan-nek pocakja lett! képgaléria

2008.06.13 08:30ma.hu

Mosolygós arc, az elmaradhatatlan napszemüveg és egy bájos, ámde kismamás ruha - Így mutatkozott a minap Lindsay Lohan az utcán!

A környezetében levők igencsak megdöbbenhettek volna, ha nem tudják, hogy LiLo mindössze új filmszerepe kedvéért vállalkozott egy műpocak felvételére! A hatás mindenesetre meggyőző...

Samantha Ronson és Lindsay

...bár ami igaz, igaz, a színésznő aligha várhatna babát, különösen, hogy a jelek szerint éppen leszbikus korszakát éli.

Mostanában főként barátnőjével, Samantha Ronsonnal mutatkozik, akivel pár hete egy rendezvényen is kettesben jelent meg. A barátnőkről egy-két pikáns felvétel is készült...

Lindsay Lohan ennek ellenére tagadja, hogy barátságnál több lenne közte és "SamRo" között. "Csodálatos barát, nagyon jól érezzük magunkat együtt, remekül eltöltjük az időt - nyilatkozta LiLo. - Most úgy érzem, nincs is nagyon szükségem másra."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.