Hasonlított is Monroe-ra a sztár?

Marilyn-pózban vetkőzött Lindsay Lohan - Erotikus képek!

Íme az újabb Marilyn - Lindsay Lohan-t ugyanaz a fotós állította Monroe-pózba, aki egykor a csodálatos dívát fényképezte! Lindsay meg is szabadult minden rucijától - persze, kizárólag Marilyn kedvéért...

Lindsay Lohan Marilyn Monroe-ként - pikáns képek! képgaléria

2008.02.19 10:07ma.hu

Csaknem ötven évvel ezelőtt a neves fotós, Bert Stern készítette Marilyn Monroe-ról az elhíresült képsorozatot, melyen a sztár kissé becsiccsentve pózol.

A képek készülte előtt éppen iszogattak, de talán éppen ez adja a fotók különlegességét - írja a New York Fashion. Alig két hónappal azonban a fotózás után a díva meghalt....ezek maradtak tehát az utolsó képei.

Stern talán úgy érezte, meg kell találnia a jelenben is Marilyn utódját. S bár a mai Monroe-ként leginkább a szexis és csinos Scarlett Johansson-t emlegetik, a fényképész Lindsay Lohan-nel is tett egy próbát.

Véleménye szerint ugyanis Lohan éppolyan érdekes lehet, mint egykor a szőke díva volt, akiben feltehetően sokkal töb rejtőzött, mint amennyit mutatott. Hiszen nem elsősorban színészi játéka, hanem külseje, szexszimbólum mivolta miatt lett népszerű. Stern elmondta, hogy ugyanezt gondolja LiLóról is: több van benne...

Mit tagadjuk, Lindsay Lohan is megadta a módját a fotózásnak. A csinos botrányhős levetkőzött annak rendje s módja szerint, ha igazán élethű akart volna lenni, mint tudjuk, a részegség sem okozott volna neki gondot...Szerencsére azonban anélkül is tud bizonyítani.

Stern nagyon elégedett volt Lindsay teljesítményével, és a színésznőnek sem esett nehezére Marilyn szerepébe bújnia. Régóta rajong a szőke sztárért. Még saját kis gyűjteményt is berendezett a Monroe-ra emlékezetető tárgyakból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.