Most meg a kis Lindsay?!

Lindsay Lohan szexvideója kering a neten? - Pikáns képek!

Tegnap Kristin Davis, ma Lindsay Lohan - Mi történik a sztárokkal? Egyre több hírességről derül ki, hogy nemcsak videóra vették huncutkodását, de meg is található az interneten...

Pucér képek Lindsay-ről képgaléria

2008.03.20 10:10ma.hu - Fotó: egotastic.com

Úgy tűnik, ezúttal Lindsay Lohan a soros - a napokban nagy botrányt kavart, hogy meglehetősen pikáns képek - és videó - került elő a Szex és New York sztárjáról, a sorozatban egyébként igen prűd leányzót alakító Kristin Davis-ről.

A színésznő hálószobai akciója zavarbaejtő, és egylőre titok, hogyan került fel a jelenet a világhálóra.

Paris Hilton otthoni szexvideója már legenda - gyakorlatilag ezzel keltette fel maga iránt az érdeklődést a szöszke szállodaörökösnő -, és Britney Spears is produkált már hasonlókat.

Az ominózus jelenet a videóból

Most pedig itt van Lindsay Lohan - a neten terjedő felvétel meglehetősen homályos, ám aki jól ismeri a sztár vonásait, abban kétség sem ébredhet afelől, hogy ő látható a videón, igen arcpirító helyzetben.

A csinos színésznő éppen partnerén munkálkodik, akiről valószínűsíthető, hogy korábbi barátja, Callum Best az. Sőt, a hírek szerint az ő telefonjával készült a nem éppen jó minőségű felvétel, melyet a kedves lovag elküldött néhány fiú barátjának...akik természetesen megpróbáltak pénzt csiholni az értékes anyagból.

A videó állítólag visszajutott Lindsay-hez is, aki döbbenten fedezte fel magát a filmen, rémülten azt hajtogatva: "Nem emlékszem, hogy erről felvétel készült volna!" ...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.