A sztár nem tud semmiről?

Lindsay a testén kívül mást is szeretne adni...

Ma már természetes, hogy a sztárok hatalmas jótékonysági akciókat tartanak - Ezért Lindsay Lohan kitalálta, hogy adnia kéne valamit az embereknek testén kívül is.

A cserfes bombázó - Lindsay Lohan legszexisebb képei! képgaléria

2008.04.18 14:45netbulvar.hu

Ma már természetes, hogy a sztárok hatalmas jótékonysági akciókat tartanak. Ezért Lindsay Lohan kitalálta, hogy adnia kéne valamit az embereknek testén kívül is.

Legalábbis Lohan papa, Michael azt nyilatkozta, mindketten Indiába utaznak jövő februárban, hogy besegítsenek az egyik szervezet munkájába.Olyan gyerekeket látogatnak meg, akiket szexuális erőszak ért, vagy AIDS-ben szenvednek.

Lindsay nem tudott semmiről?

Emellett egy nagyobb összeggel is támogatják majd a misszionárius csoportot. Azért remélhetőleg vért nem akar adni, mert azzal nem sokan járnának jól. Esetleg, akik kábulni szeretnének.

Michael szerint azért döntöttek az utazás mellett, mert LiLonak hatalmas szíve van, állandóan segíteni szeretne az embereken. Már gyerekként sem volt képes elviselni, ha valakit szenvedni látott.. Eddig a legnagyobb jótékonykodása kimerült abban, hogy fizetett másnak is egy kört a pultnál. Ezért most sokkal valószínűbb az, hogy csupán egy spirituális utat tervez kedvenc könyve, a Káma Szutra hazájába.

Jövő februárig azonban még sok vodka lefolyik a torkán, így akár meg is gondolhatja magát az indiai túrával kapcsolatban. Sőt, a szóvivője már most biztos benne, hogy nem utazik sehová ügyfele. Mivel neki még senki sem szólt erről a tervről.

Szerinte Michael maga találta ki az egészet unalmasabb perceiben, de lányával nem közölte a projektet. A világ túlsó felén való jótékonykodás amúgy is problémás lenne, hisz LiLo a jövő év elejét végig forgatással tölti majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.