A tizenéves tesó is bevadul!

Képek: Lindsay húga dögös csaj lesz - Érkezik első filmje!

Mindössze tizennégy éves, de minden lehetősége megvan rá, hogy nővéréhez hasonló karriert fusson be - Lindsay Lohan húga, Ali máris filmsztár.

Majdnem Lindsay, kicsiben: képekben a csinos Ali Lohan képgaléria

2008.04.23 16:00ma.hu

Ali Lohan kész színésznő: első filmjének most kezdődtek meg a munkálatai, melynek címe: Mostly Ghostly - a produkcióban a fiatal színészpalánta egy bulis csajt alakít, hasonlóan nővére legelső szerepéhez.

A People című magazin úgy tudja, a vadiúj film idén már látható lesz a mozikban. A kíváncsi Lohan-rajongók tehát készülhetnek!

Buliba indul a két testvér...

Az idén tizenötödik életévet betöltő leányzó egyébként emlékeztet Lindsay-re, de hasonlóságuk mégsem szembetűnő. Nem csodálkozhatunk viszont azon, hogy a kishugi szintén a színészi pályát választotta, hiszen együtt nőtt fel világsztár nővérével.

LiLo filmjei közül természetesen mindet látta, volt módja megismerkedni a hollywood-i csillogással és felnéz sikeres testvérére. No persze, Lindsay-t azért nem érdemes mindenben követni...

Mint tudjuk, Lindsay Lohan a hollywood-i botrányhősök egyike, aki olykor tizenéves húgát is magával cipelte egy-egy zajos társasági rendezvényre. Nem úgy tűnik azonban, hogy Alit mindez egy cseppet is bántotta. A még szinte kislány hugi zavarbaejtően felnőttként festett egy-egy ilyen party-n, aligha hitte volna bárki, hogy jóval fiatalabb a nővérénél!

Ali Lohan szemmel láthatóan nagyon élvezi a csillogást, a feltűnést, a kamerák kereszttüzét - ebben tökéletesen a nővérére ütött, csak azt remélhetjük, hogy Lindsay enyhén szólva erős botlásait nem kívánja követni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.