A sztár keble a térdéig fog érni...?

Képek - Lindsay Lohan-t nem zavarja lógó melle!

Már megszokhattuk a botrányos életű színésznőtől, hogy a legritkább esetben vesz fel melltartót - A rossznyelvek szerint azonban, ha így folytatja, hamarosan kellemetlen tükörképpel szembesülhet.

Lindsay melle mindig szabadon van... képgaléria

2008.08.21 10:32ma.hu

Nagyon úgy tűnik, valami nyomós ok kell ahhoz, hogy Lindsay Lohan felvegyen egy cicifixet, mert már igen rég nem látott rajta ilyet senki.

A színésznő még elegáns partikra sem szívesen hordja a népszerű női ruhadarabot, sőt, olyan modelleket választ, amelyek ki is hangsúlyozzák a melleit.

Lindsay melleire mindig jó a belátás...

Nos, nem mindenkinek tetszenek mindenesetre Lohan kisasszony szabadon himbálódzó keblei.

Hollywood-ban, úgy látszik, olyannyira kihúzta a gyufát - talán elsősorban a hölgyeknél...? - már azt pletykálják: hogyha így folytatja, ne csodálkozzon, ha pár év múlva térdéig lóg majd a melle!

Tény és való, a mostanság leszbikus kapcsolatával is a kedélyeket borzoló színésznőn nem mindig mutat jól egy-egy ruha melltartó nélkül. Bár kétségtelen, hogy a férfiak körében nagy sikere van...

Egyébként is úgy hírlik, Lindsay mostanság azon gondolkodik: lezárja románcát leszbikus barátnőjével, Samantha Ronson-nal. Ismerősei szerint már unja a dolgot, és visszatáncol a pasikhoz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.