Pamela óvta Lillát a Vegas-i duhajkodástól...

Szexi képek- Anderson beavatta Lillát magánéleti titkaiba!

Labancz Lillával fél éve elindult egy lavina, szerinte azért, mert 20 éve semmi nem történt vele. Múlt héten rejtélyes képek jelentek meg az Álom.net szőke bombázójáról, Labancz Lilláról, amiken a legtöbbet fotózott szexbomba, Pamela Anderson társaságában sétálgat a malibui tengerparton.

Pamela lenge öltözetben...egy szál bugyiban jelent meg nyilvánosan! képgaléria

2009.06.09 18:20rtlbulvar.hu

Azóta kiderült, hogy a képek nagyon is valóságosak, bár igaz, hogy Lillával tündérmesébe illő események történtek. – N. Forgács Gábor, az Álom.net rendezője a Boszorkányok című amerikai kooprodukcióban készülő filmjéhez világsztárt akart szerződtetni.

Azt tudta, hogy Pamela Anderson régóta szeretett volna Európában forgatni, ezért kiküldtük a bemutatkozó anyagot rólam az Álom.net-ből.

- " Később kaptam egy levelet a menedzsmenttől, hogy azonnal menjek Los Angelesbe, de ekkor még semmi többet nem árultak el.

A reptéren tudtam meg, hogy igazából kivel találkozom, majdnem elájultam. Azt gondoltam, hogy egy irodában találkozunk majd Pamelával, ahol lesz körülöttünk vagy 100 ember és nem tudunk négyszemközt beszélgetni
."– mondta Lilla a Reggeliben.

Útközben az is kiderült, hogy a szőkeséget Pamela egy kávé mellett akarja megismerni és a házában fogadja majd. De nem ez volt az egyetlen meglepetés.

A házban még követhették őket a kamerák, de amikor a kebelcsoda az óceán partjára invitálta ifjú kolléganőjét, már senki nem hallhatta, miről beszélnek. Pamela ugyanis tanácsokat adott Lillának arról, hogyan kell egy férfit megtartani.

Pamela Anderson fiaival jön Budapestre!

A Malibuban élő kebelcsoda ugyanis a Boszorkányok című magyar – amerikai kooprodukcióban, Labancz Lillával játszik majd együtt, ezért augusztusban hazánkba érkezik!

A Baywatch piros fürdőruhás bombázóját a rendező, N. Forgács Gábor szemelte ki a szerepre. Pam örömmel vállalta a feladatot, hiszen rajong Európáért. Azért hogy megismerkedjen leendő kolleginájával, meghívta Lillát malibui házába.

Lilla: Elképesztő, hogy reggel is milyen szép vagy!
Pamela: Szeretek korán kelni, van két fiam, útnak indítottam őket a suliba, utána pedig sétáltam kicsit.
Lilla: Hihetetlen, hogy te magad viszed őket?
Pamela: Igen, én csináltam nekik reggelit. Itt az utca másik felén épül egy házunk, de van olyan is, ahol közvetlen a parton van. Így a srácok egész nap szörfözhetnek. Imádják!
Lilla: Én sajnos nem tudok, de szívesen megtanulnék.

Pamela mindenképpen fiaival együtt jön hazánkba, már jelezte is, hogy sok gyerekes programot szeretne. A srácok biztos találkoznak majd Lillával, a nagyobbik ugyanis rajong a szőkékért.

–"  A fiam mondta, hogy szeretne elmenni Svédországba, mert nagyon jó csajok vannak ott. Nagyon szereti a szőkéket, úgyhogy majd megmutatom neki ezt az újságot, nagyon fogsz neki tetszeni. Végre egy lap, amiben az anyukája egyáltalán nincs benne." – mondta Pamela Anderson Lillának.

" Szerintem ő azért tudja, hogy ő most már egy családanya. És most már ennek szeretne megfelelni. Nem egyszer kihangsúlyozta, hogy ő most már elsősorban anya, és aztán színésznő, modell, satöbbi..." – tette hozzá Labancz Lilla.

A magánéleti botrányairól is elhíresült színésznő úgy tűnik, mára megnyugodott. Ennek valószínűleg szülei is örülnek. Édesapja egyébként finn származású, így némi túlzással majdnem egy család a magyarokkal.

Pamela: Amikor kicsi voltam, beszéltem finnül. Ja, és tudom azt, hogy sze... ret... lek!
Lilla: Szeretlek!
Pamela: Ez volt az I love you magyarul. Honnan tudom vajon ezt? Azt hiszem, jártam magyar suliba.

Sok férfi szexszimbóluma, Pamela fiatalkori önmagát látja Lillában, akivel – talán éppen ezért – rendkívül közvetlen is volt. A magyar lány végül útravalót is kapott tőle.
Lilla: Holnap Vegasba megyek!
Pamela: Jó szórakozást, vigyázz, ne csinálj semmi olyat, amit én megtettem ott!

Hoppá! Nézze meg hogyan villantott cicit Pamela Anderson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.