A kebelcsoda és a torzonborzra tupírozott haj!

Videó- Ciki! Pamela Anderson úgy festett, mint aki a gettóból jött!

A szemeit hatalmas napszemüveg mögé rejtő, torzonborzra tupírozott frizurájú, tűsarkakon egyensúlyozó, kebleit falatnyi melltartóval takaró egykori Baywatch lányhoz azonban nem kell kihívni a divat rendőrséget.

Pam szeret botrányosan viselkedni és öltözködni! képgaléria

2009.05.18 17:15mellesleg
Fotó: Daily Mail

Pamela Anderson nagyon durva kinézettel jelent meg aminap egy bécsi rendezvényen…a kebelcsoda ugyanis pont úgy nézett ki, mintha a gettó valamelyik sarkáról szedték volna össze.
 
A ruhája nem semmi volt...feltűnő és kihívó és ráadásul egy hatalmas kazettás magnó is volt a vállán.
 
Szánt szándékkal vetette el a sulykot egy bécsi rendezvényen, hiszen ő volt az idei Life Ball gála díszvendége, melyen a HIV fertőzöttek és AIDS betegek számára gyűjtöttek pénzt. 

A másságukat felvállalók színes forgatagát is felvonultató eseményen Pamela mellett Katy Perry is ott volt az adakozókat szórakoztatók közt: kis hableánynak öltözve, egy kagylóhéjon ereszkedett alá. 

Ám a fotósok nem csak őket kaphatták lencsevégre a bálon, hanem például a konzervatívabb irányvonalat képviselő Bill Clintont, vagy éppen Eva Longoria Parkert is, aki egy igazi nagyestélyiben emelte az est fényét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.