A szilikoncsoda ismét kitette...

Ciki fotók: Juj! Pamela Anderson mellbimbója kiesett a divatbemutatón!

Pamela Anderson nem kevésszer és nem is véletlenül szokta kivillantani hatalmasra duzzasztott kebleit - Az azonban egy kissé kellemetlen, hogy ezt a minap a párizsi divathéten, a színpadon is megtette.

Ciki: Pamela Anderson hatalmas melle kiesett a ruhából! képgaléria

2009.03.09 11:55ma.hu

A szőke kebelcsoda is feltűnt a Paris Fashion Week-en, a divattervező Vivienne Westwood vendégeként.

Pamela Anderson hűen önmagához ismét a lehető legkihívóbb szerelést választotta a bevonuláshoz, csakhogy csúszott egy kis hiba a számításába.

Pamela imádja mutogatni magát

A Baywatch szilikonbabája már a divatbemutató során sem a legvisszafogottabb formáját hozta - egy laza kék pólóból is kivillant a keble.

A kellemetlenebb azonban az volt, amikor a virágcsokrot szorongató Vivienne oldalán vonult be a színpadra, s a legmeghittebb percekben előbukkant a mellbimbója. Az óriásmellek nem bírták tovább a szűkösre szabott ruhában...

Miss Westwood szemlátomást kissé meghökkent a váratlan akción, nem gondolta, hogy pikáns pillanatok fűszerezik majd színpadi megjelenését.

Anderson mindenesetre - akit Westwood egyébként a múzsájaként harangozott be - garantálta, hogy a figyelem rájuk irányuljon!

Hogy a Pamela ihlette kollekció igazán szexisre sikerült, azt a szőke díva a helyszínen bebizonyította.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.