Durván meghízott a sztár, és ápolatlan is!

Nézze meg! Pamela Anderson hatalmas hasat növesztett!

Néhány nappal ezelőtt meglepő fotók kerültek nyilvánosságra a szőke kebelcsodáról, Pamela Andresonról! Az egykor szexis és szép sztár most elhanyagolt külsővel és nagy méretű pocakkal jelent meg!

Hol van már az egykor gyönyörű Playboy nyuszi? képgaléria

2009.03.03 18:45ma.hu

Pamela Anderson-on egyértelműen látszik, hogy elhagyta magát és jó néhány kilót magára szedett. Szinte teljesen elhanyagolta külsejét, beleértve az arcát és a frizuráját is. 

Pamela mindig is kínosan ügyelt külsejére, hisz annak köszönhetően vált ismertté, és a mai napig is azt mondhatjuk, hogy ebből él. 

Ő a Playboy címlapján legtöbbet szereplő nő - tizenháromszor pózolt a lapnak és leginkább ennek köszönheti, hogy később sorozatokban is szerepet kapott. Nála a külső elsődleges fontosságú!

Ezért meglepő, hogy most ilyen állapotban látjuk. A sztár rendszeresen járt plasztikai beavatkozásokra, hatalmas melleit ugyanis folyamatosan karban kellett tartania, valamint az öregedést jelző ráncokat is el kellett tűntetni.
 
Ám úgy tűnik, hogy az idén 42. születésnapját ünneplő színésznő felhagyott az idő elleni küzdéssel. 

Sajnos Pamela közel sincs már olyan bomba formában, mint azt tőle megszokhattuk, hízni kezdett és már a hajára és a sminkjére sem ügyel annyira, mint régebben!
 
Eddig is sokat olvashattunk narancsbőrös fenekéről és már elveszített tökéletes idomairól, de ezeken a fotókon már a túlsúly is komolyan látszik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.