Anyja most neveli a negyvenéves sztárt!

Képek - Pamela Anderson az őrület határán áll!

Ki hinné, hogy a szilikonkirálynőt nem hagyják élni? - Méghozzá a saját mamája. Pamela Andersonnak be kell számolnia minden lépéséről, az anyja a szerelme előtt is leszólja!

Pamela Anderson: kislányból szilikonos szexbomba képgaléria

2009.03.18 10:25ma.hu

Valószínűleg százszor megbánta már Pamela Anderson, hogy az édesanyja segítségét kérte!

A Baywatch figyelemreméltó külsejű sztárja azért költöztette rövid időre anyját Los Angeles-be, mert lakását újítja fel és ezen túl még a babysitter-étől is megvált.

Pamela és barátja, Jamie - Fotó: tceb.ca

Új barátja is van, így lassan úgy érezte, nem tud ennyifelé szakadni, be kell segítsen a mama.

Az asszony Kanadából érkezett negyvenéves lányához, és azóta Pamela élete maga a pokol!

Talán ő maga sem sejtette, hogy édesanyja átveszi a kormányzást élete felett...

Anderson egy ismerőse a National Enquirer-t avatta be a részletekbe, miszerint a szilikonkirálynő lassan robban a méregtől.

A mama ugyanis máris elkezdte elkényeztetni Pamela két fiát, a 12 éves Brandon-t és az egy évvel fiatalabb Dylan-t. De a saját lányát is úgy kezeli, mintha még mindig ötéves lenne.

Állandóan kérdezgeti, hová megy és mikor ér haza, de nem hagyja békén a színésznő kedvesét, Jamie Padgett-et sem, akinek furcsa megjegyzéseket tesz, például a múltjáról kérdezgeti.

Ha pedig Pamela ellenvetést szúr közben, édesanyja csak annyit mond, mivel az anyja, neki tudnia kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.