Te jó ég! Ez lenne a színésznő fiatalon?

Megdöbbentő fotók: Pamela Anderson teljes arcot és testet váltott!

A csinos egykori Baywatch-baba látványosan küzd az évek ellen - Olyannyira, hogy egész biztos: a fiatal Pamela Anderson-t már nem ismernénk meg.

Nézze meg: Mi lett a csinos Pamela Andersonból? képgaléria

2009.02.02 09:40ma.hu

Szó sem róla, Pamela Anderson - ma már közelebb az ötvenhez, mint a negyvenhez - ma is nagyon szemrevaló.

Sokat segít azonban ebben, hogy plasztikai beavatkozások során van túl! Ha ugyanis összehasonlítjuk az internetes Pamela-oldalakon többnyire megtalálható fiatalkori képeivel jelenlegi önmagát, tátva marad a szánk.

Természetes szépség volt

A huszonéves és a mai Pamela egyáltalán nem hasonlít egymásra....

A színésznő, aki egyébként Pamela Denise Anderson néven látta meg a napvilágot, már zsenge korában is modellkedett - nem csoda, hiszen gyönyörű alakja, hosszú szőke haja és bájos arca volt.

Nos, mára ebből az ábrázatból vajmi kevés maradt.

Nemcsak az ajka nem hasonlít már a fiatal lányéra - Pamela több plasztikai műtéten átesett, így az arc összhatása sem a régi. Nem beszélve a sztár testéről...

Pamela nem volt elégedett egyébként sem elhanyagolható idomaival, hiszen a Baywatch-ban már méretes kebleivel vonzotta a nézők tekintetét. Azóta is igen büszke plasztikázott melleire, mélyen dekoltált felsőiben előszeretettel mutatja meg őket.

Igaz, ezek a keblek manapság már inkább hepe-hupásak, mint kerekek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.