A szőkeség már vágyna, párja még nem tette meg!

Hogy-hogy? Labancz Lilla még nem látta Danny Blue szüleit!

Labancz Lilla elárulta, hogy bár apukája már 6 éves kora óta nagyon félti őt a fiúktól, szülei nagyon jól kijönnek párjával, Danny Blue-val. A szőke szépség ennek ellenére bevallotta: bár már nagyon szeretett volna, Ő még sohasem találkozott Danny szüleivel!

Dögös és szexi! Képekben Lilla és nagy méretű mellei! képgaléria

2009.05.26 15:50ma.hu

Azt mondja, az lehet szülők kerülésének az oka, hogy nem laknak közel egymáshoz. Labancz Lilláról eddig nem sokan tudták, hogy kicsoda, de a mostanában megjelent új moziban az Álom.net- ben főszerepet játszó lány, mára a figyelem középpontjába került. 

Bár már karrierje legelején meggyűlt a gondja bulvársajtóval, a Tabu Tv-nek mégis nyíltan és őszintén nyilatkozott. A szőke szépség nem csak filmbeli Dr. Szöszi stílusú karakterével került a címlapok elejére, hanem azzal is, hogy újabban együtt jár a mentalista Danny Blue-val.
 
- „ Élj a mának kapcsolatot élünk és nem akarunk minden áron gyorsan összeköltözni. Sodródunk az árral és jól érezzük magunkat.” - mesélte a Tabu Tv-nek bájos mosollyal az arcán Labancz Lilla.
 
Magáról a kapcsolatról úgy vallott, mint egy teljesen hétköznapi, mozizós, otthonülős dologról, amely kerüli a felesleges felhajtásokat. Elmondta, hogy legtöbbször Danny-nél vannak, mert Lilla kutyája nehezen viseli az új jövevényeket, de idővel majd az új fiúhoz is hozzászokik és egyébként sem okoz ez nagy problémát, mivel azonos kerületben laknak.

Lilla azt is elmondta, hogy Danny Blue, már rögtön az első pillanatban találkozott is a szüleivel, mert fontosnak tartja, hogy azok kezdettől fogva ismerjék a párját, akivel saját elmondása szerint hosszútávra tervez.
 
- „A szüleimnek semmi bajuk sincs Danny-vel, egy kedves, helyes fiú. Apukám talán egy kicsit félt, de ez már 6 éves korom óta így van. Ennek ellenére a találkozáskor állítólag mindannyian szimpatikusak voltak egymásnak.” - mondta el a Tabu Tv riporterének Labacz Lilla.

A szőke szépség elárulta: Bár már nagyon szeretett volna, Ő még sohasem találkozott Danny Blue szüleivel! Azt mondja, az lehet a párja szülei kerülésének az oka, hogy nem laknak közel hozzá. 

Mindenestre a fiatal sztár nagyon élvezi a mentalista társaságát és szemmel láthatóan felcsillan a szeme, ha róla beszél. Ez, már csak jelenthet valamit?

Itt olvashat további izglamas sztorikat Labancz Lilla és Danny kapcsolatáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.