Labancz Lillával csúnya tréfát űztek!

Vérfagyasztó! Zokogott, majd összeesett a hazai színésznő!

Az Álom.net főszereplője Labancz Lilla szinte vérfagyasztófélelmeket élt át a Kész átverés című RTL Klub-os műsor felvételein. A lány azóta már szerencsére kiheverte a sokkot, amin nem tudott jót nevetni...

2009.05.08 17:30ma.hu
Lilla rémülten zokogta végig a műsort!

Az évad utolsó Kész Átverés showjában Tibi izzasztotta meg a fiatal színésznőt, Labancz Lillát. A szőke színésznőt Kasza Tibi húzta csőbe a Kész Átverés showban...ugyanis elterelésként felkereste Lillát azzal, hogy fotósorozatot készítene róla, amit a színésznő természetesen el is vállalt. 

A fotózás hirtelen rémálommá vált, mikor az egykori orosz laktanyában Tibi és Lilla aknamezőre tévednek. A szőkeség kis híjján sokkos állapotba került, de megkönnyebbült mikor megtudta, hogy csak a műsor, nem pedig az aknák áldozata lett.
 
- " Amikor megláttam a terepet, rögtön megkérdeztem, ugye ez nem a Kész átverés show? De Tibi annyira hitelesen alakította a szerepét, hogy utána nem kételkedtem." -mesélte Lilla. 

A legdurvább jelenet akkor volt, amikor a sminkes lány megelégelve az idegeskedést, elindult haza, majd a domb mögött felrobbant. Legalábbis Lilla ezt hitte. Amikor az Álom.net főszereplője meglátta a húscafatokat, majd összeesett. 

- " Nagyon sírtam. Borzasztó látvány volt." - tette hozzá Lilla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.