Az ifjú sztárt nem érdekli. ha kritizálják!

Labancz Lillát nem zavarja ha sértegetik!

Labancz Lilla erős lány, aki most már nem foglakozik az őt ért vádakkal. Az Álom. net című produkció miatt sértegették a fiatal színésznőt, akit azonban csak az érdekel, hogy a célközönség kitörő örömmel és vastapssal fogadta a magyar tinifilmet.

2009.04.21 19:45ma.hu

-" Nem érdekel, ha engem sértegetnek. Az zavar, hogy az ember egy hónapig dolgozik valamin és utána hozzá nem értő emberek kritizálják a filmet, ami nem is nekik szól."- reagált Labancz Lilla a Tabu Tv azon kérdésére, hogyan birkózik meg az őt ért kemény vádakkal. 

A szőke szépség elmondta: az első közönség bemutatón, Békéscsabán ki kellett nyittatni a nagytermet, hogy az érdeklődők beférjenek a filmre, majd a vetítés végén vastaps és örömujjongás fogadta az alkotókat. 

- „ Steiner Kristóf ott ült mellettem, és szó szerint sírtunk, annyira boldogok voltunk!”- mesélte az Álom.net főszereplője, aki egyedül a célközönség véleményére ad. 

Lillát természetesen arról is kifaggatták, milyen Benkő Dániel múzsájának lenni, ám az ifjú színészpalánta elmondta, hogy már szívesen megszabadulna ettől a szereptől. 

- „ Régen jó volt, nagy megtiszteltetés, de ma már rájöttem, hogy toboroznék valakit a helyemre, mert itt az ideje, hogy Dániel múzsát váltson.”- mosolygott Lilla, aki ezúton is üzeni: imádja Ádok Zolit! - mondta el a Tabu TV riproterének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.