A szőkeség kapta a legtöbb szavazatot

Képek - Bombanő! Labancz Lilla száz közül a legszebb

Labancz Lilla, az Álom.net című film főszereplője lett a magyar olvasók kedvence az FHM magazin 100 Bombázó választásán - Az idei szavazás eredményét május 14-én, a Play Club-ban megrendezett nagyszabású partin Hraschek Dávid, az FHM főszerkesztője hirdette ki.

Szexi képekben a dögös Labancz Lilla! képgaléria

2009.05.15 12:45ma.hu - Fotó: FHM

A férfimagazin olvasói összesen 384 000 szavazatot adtak le jelöltjeikre, a legtöbb szavazatot Labancz Lilla kapta, és ezzel ő lett az FHM 100 Bombázó választás magyarországi győztese 2009-ben.

Az „FHM 100 Bombázó – A világ legjobb női” szavazás 2009. március 17-től 2009. április 30-ig  tartott.

Az olvasók a magazin honlapján (www.fhm.hu) szavazhattak bárkire, aki szerintük a világ legjobb női közé tartozik.

A legtöbb szavazatot elért hölgyeket a magazin május 15-én megjelent számának exkluzív „100 Bombázó” melléklete mutatja be, címlapján a szavazás győztesével, Labancz Lillával.

Hraschek Dávid, az FHM főszerkesztője mutatta be az FHM 100 Bombázó választásának győztesét a Play Club-ban megtartott óriási érdeklődést kiváló partin.

„Idén sikerült ráirányítanunk a figyelmet a kevésbé ismert lányokra és így elkerülni, hogy csak megszokott nevek kerüljenek a legjobbak közé. A közismert hölgyek közül többen is először szerepelnek a listán, így annak ellenére, hogy már kilencedik alkalommal rendeztük meg a szavazást, egy valóban szórakoztató mellékletet tudtunk összeállítani a végeredmény alapján az olvasóinknak.”

Labancz Lilla az FHM 2006 szeptemberi lapszámban már szerepelt a címlapon, és azóta a szavazók minden évben bejuttatják az FHM 100 Bombázó listájára.

A filmsztár 23 éves, idén az Álom.net című film főszerepe hozta meg számára az átütő sikert.

Több filmsorozatban is szerepelt korábban, így feltűnt a Barátok közt-ben és a Tűzvonalban című sorozatban is. Színésznői kvalitásait a Kisváros című sorozat stábja fedezte fel, éppen 10 évvel ezelőtt.

Az Álom.net sztárja, aki a mai naptól hivatalosan is az FHM olvasók kedvence, a magazin május 15-én megjelent júniusi számának címlaplánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.