Huszonegy évesen kés alá feküdt Labancz Lilla

Saccolja meg, mennyit kóstál a szépség melle!

A csinos színésznő korábban versenyszerűen úszott - Úgy véli, nem kell magyaráznia, miért döntött a plasztikai műtét mellett. Labancz Lilla huszonegy évesen új kebleket kapott.

Szexi képekben a dögös Labancz Lilla! képgaléria

2009.05.21 13:30ma.hu - Fotó: FHM

Az Álom.net szőke főhőse huszonévesen döntött úgy, hogy másik kebleket szeretne - Mivel korábban versenyszerűen úszott, nem volt elégedett a formájukkal.

Labancz Lilla
a legjobb sebész kése alá akart feküdni, de az árát is megfizette: több, mint félmillió forintba kerültek a mellei. Korábban sosem volt plasztikai műtétje, ezért kissé tartott a dologtól. De nem bánta meg - mondta el a színésznő a Napi Ásznak.

A dögös szőke szépséget magyar Dr. Szösziként és Oroszlán Szonja utódjaként emlegetik, már korábban, mint hogy az Álom.net című filmmel a neve ismertté vált volna.

Lilla külsőre valóban emlékeztet a szép színésznőre, de nemrég elárulta: még divattervezőjük és kozmetikusuk is ugyanaz.

A csinos tehetség  tíz évvel ezelőtt szerepelt a Kisváros-ban, de feltűnt a Barátok közt-ben és a Tűzvonalban című sorozatban is.

Már ezt követően sokan emlegették Szonjával való hasonlóságát, amit egyáltalán nem bánt.

Olykor azonban sértő megjegyzésekkel is szembesülnie kellett a csinos színésznőnek: az Álom.net bemutatása után több kritikát is kapott, Lilla véleménye szerint olyanoktól is, akik nem hozzáértők. Ez a film ugyanis nem nekik szólt.

A 23 éves tehetség számára elég bizonyítékot jelentett, hogy a történet sikeres, amikor az első közönség bemutatón, Békéscsabán az érdeklődők alig fértek be a filmre, majd a vetítést követően vastapssal jutalmazták az alkotókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.