Szinte egyből egymásba is szerettek!

Kizárt! Danny Blue és Labancz Lilla nem csókolózik kamera előtt!

Danny Blue, az ország elsőszámú mentalistája, és Labancz Lilla, az Álom.net című film főszereplője ismét együtt mulattak egy celeb eseményen. Itt választották meg a gyönyörű szőke szépséget az FHM magazin 100 Bombázó választásán a közönség kedvencének.

Képekben hazánk szépségei! képgaléria

2009.05.18 16:55ma.hu

Persze óriási volt az öröm, de egy szépséghibája talán mégis volt a dolognak: Danny és Lilla nem csókolóztak egész este. És hogy miért? 

A tavasz meghozta a szerelmet Labancz Lilla és Danny Blue számára. A fiatal mentalista, és a legújabb tinifilm sztárja néhány hete az egyik tv műsor felvételén találkoztak először, és szinte egyből egymásba is szerettek. 

Azóta is nagyon boldogok együtt, bár mindketten nagyon elfoglaltak, mégis elegendő idejük jut egymásra. Ezúttal például az FHM 100 Bombázó választásán találkoztunk velük, ahol Labancz Lilla közönségdíjat nyert, és ezáltal a címlapon domboríthat a férfimagazinban. 

Lilla láthatóan nagyon örült az elismerésnek, azonban még ez az eufória sem volt elegendő számára ahhoz, hogy egy csók elcsattanjon közte, és párja, Danny Blue közt. 

A legtöbb celeb pár, tudva hogy ők közszereplők, illetve hogy ez valahol bizonyos írott vagy íratlan kötelezettségekkel jár, megteszi hogy pózol a kamerák előtt, akár csókolózva is. Úgy tűnik Danny Blue és Labancz Lilla kivételt képeznek, ugyanis kijelentették: ők aztán biztosan nem smárolnak fotósok és operatőrök lőtt! 

Danny Blue a Tabu Tv riporterének elmondta, hogy nyilvánosan nem szoktak csókolózni, ugyanis szerinte ez egy intim dolog, amit intimen szoktak tartani.

Szép pár! Lilla és Danny együtt!

- "Egy csók két emberre tartozik, és azt gondolom, ha ez itt elcsattanna, az egy kicsit kirakat jellegű lenne, és nem ezért vagyunk most itt. Egyszerűen jól érezzük magunkat, együtt vagyunk, de ezt az intimebb részt nem nagyon kell mutatni. Ki tudja mit hoz az élet, nem nagyon szeretnénk beengedni senkit az intim szféránkba. Annyi hogy megjelenünk együtt, tudják hogy együtt vagyunk, de ennél több szerintem nem kell." - mesélte Labancz Lilla a Tabu Tv-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.