Bánatára sok jó pasi rajongja körül!

Szexi fotók - Scarlett Johansson alig bírja a hűséget!

Nem könnyű a helyzete az olyan sztároknak, akik a legjobb pasikkal csókolózhatnak a filmforgatásokon, s akik után a való életben is férfiak milliói ácsingóznak.

Észbontóan szép és szexis: Scarlett Johansson képgaléria

2008.08.01 11:22rtlbulvar.hu

Már egy éve jár Ryan Reynolds-szal, de néha másfelé is kacsingat - Scarlett Johansson tisztában van helyzetével: férfiak ezrei rajonganak érte, a forgatásokon a legjobb pasikkal csókolózhat - ifjú kora ellenére mégis hamar elkötelezte magát Ryan Reynolds mellett.

A 23 éves színésznő és szintén szakmabeli szerelme tavaly májusban találkoztak először egy fogadáson. Rögtön egymásba szerettek, ráadásul olyan nagy közöttük az összhang, hogy egy éves évfordulójukon bejelentették az eljegyzést.

Scarlett és vőlegénye, Ryan Reynolds

Amennyire biztos a dolgában Scarlett, legalább annyira nehéz megfékeznie magát, ha csábítási lehetőség kínálkozik.

- Hiszek abban, hogy létezik 100 százalékos hűség. De be kell vallanom, nagyon nehéz - árulta el a szőkeség az egyik magazinnak. A sztár azt is elmesélte, miért olyan nehéz ellenállni a kísértéseknek.

- Akik sokat utaznak, mint például az üzletemberek vagy a színészek, azoknak ezerszer rosszabb. Nem könnyű fenntartani az ilyen kapcsolatokat - véli Scarlett.

Azonban semmiképp se higgyük a szépséges színésznőről, hogy nem a hűség mintaszobra. A sztár állítja, hogy minden rajongó, férfikolléga és csábítási lehetőség ellenére kitart Ryan mellett. Az esküvőt azonban még halasztaná egy kicsit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.