A színésznő kikosarazta kérőjét

Ryan Reynolds repült: Scarlett-nek nem kell házasság és gyerek - Képek

Nem volt hosszúéletű Scarlett Johansson és Ryan Reynolds szerelme - A sármos színész úgy tűnik, döntő lépésre szánta el magát, de ennek a csinos sztár nem örült különösebben.

Scarlett tehetséges, gyönyörű és a party középpontja képgaléria

2008.04.09 11:05ma.hu

Már nem egymás mellett keresi a boldogságot Scarlett Johansson és Ryan Reynolds - A hírek szerint a páros szakított, mégpedig a színésznő miatt.

Napjaink Marilyn Monroe-ja többször is bebizonyította már, hogy ha kalitkába akarják zárni, elmenekül - úgy tűnik azonban Reynolds sem akarta látni a figyelmeztető jeleket.

Már nem ilyen nagy az egyetértés...

Állítólag elmondta Scarlett Johansson-nak, hogy mellette biztonságban lehet: eljegyzi és közösen otthont teremthetnek, gyermekeik lehetnek. Nagyon úgy néz ki, hogy a színésznőnek sem kellett több. Nem volt elragadtatva az ötlettől, és inkább kilépett...

A mindössze 23 évesen karrierje csúcsán levő színésznő egy éve járt már Reynolds-szal. Talán boldog is volt mellette, kapcsolatuk túl komolyra fordítására azonban a jelek szerint nem számított.

Scarlett remekül elboldogul egyedül is: rengeteget dolgozik, fáradhatatlanul forgat és mindenhol odáig vannak érte. Korábban úgy nyilatkozott a monogámiáról, mint a világ egyik legkeményebb dolgáról. Ezek után jó kérdés, hogy gondolt Ryan Reynolds a házasságra...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.