Már biztos: a két sztár eljegyezte egymást

Képek: Scarlett vőlegénye Alanis Morrisette-et hagyta el érte!

Korábban még csak arról hallhattunk, hogy készülőben van a lánykérés, de úgy tűnt, Miss Johansson még habozik - A csinos színésznő és párja, Ryan Reynolds hamarosan egybekelnek, de dátumot még nem említettek.

Scarlett Johansson és az ő mély dekoltázsa... képgaléria

2008.05.14 16:00ma.hu

Mostmár biztos, hogy eljegyezte kedvesét, Scarlett Johansson-t Ryan Reynolds.

Hogy a sármos, 31 esztendős színész gyűrűt húzott a szőke sztár ujjára, azt Scarlett szóvivője is megerősítette. "Mindketten alig férnek a bőrükbe, nagyon izgatottak" - tette hozzá.

Az ifjú jegyespár

Reynolds és Johansson 2007 februárjában kezdtek randizni egymással - nem sokkal azután, hogy Ryan szakított korábbi menyasszonyával, a vadóc énekesnővel, Alanis Morrisette-tel.

Scarlett Johansson ragyogva, már vadonatúj gyűrűjével az ujján fotózkodott a New York-i Metropolitan Múzeumban, ahol egy divatgálán jelent meg pár nappal ezelőtt.

Az eljegyzés egyébként meglepő - Néhány héttel ezelőttig talán még senki sem gondolta volna, hogy a szőke színésznő igent mond a lánykérésre.

Scarlett ugyanis sokat hangoztatta, hogy a függetlenség fontos számára - sőt, amikor Ryan először felvetette neki a házasságot, kerek-perec elutasította őt. Állítólag azt mondta, neki egyelőre nem kell se férj, sem gyermek...Úgy tűnik, igen gyorsan meggondolta magát.

Reynolds egyébként jelenleg Sandra Bullock-kal forgat Boston-ban, míg Scarlett legutóbb Penelope Cruz és Javier Bardem partnere volt a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen-filmben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.