Egy év boldogság után, örök hűség!

Képek! Megerősítették: Scarlett Johansson férjhez megy

Scarlett Johansson egyéves együttjárás után hozzámegy kanadai barátjához, a szintén színész Ryan Reynoldshoz - erősítette meg a színésznő szóvivője hétfőn. Az időpontot, amikor bekötik a 23 éves sztár fejét, még nem tűzték ki.

Képek a gyönyörű színésznőről képgaléria

2008.05.07 09:00netbulvar.hu

A két híresség tavaly áprilisban talált egymásra egy premieren. Azóta mindenhol együtt jelennek meg. Ryan korábban Alanis Morissette-tel járt jegyben évekig, szakításuk után pedig egyből Scarlett mellett vigasztalódott. Scarlett legközelebb ismét - immár harmadjára - egy Woody Allen-filmben lesz látható, melynek címe Vicky Cristina Barcelona. Debütáló lemeze Anywhere I Lay My Head (Bárhová hajtom a fejem) címmel a napokban kerül a boltokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.