Newm fekszik össze mindenkivel!

Scarlett Johansson retteg a nemibetegségektől!

Scarlett Johansson nem győzi hangsúlyozni, hogy ő nem az a fajta lány, aki fűvel-fával összefekszik, aztán meg sírva fut a dokihoz, mert elkapott valami csúnya nemi nyavalyát.

Szexi képek a szőke színésznőről! képgaléria

2008.07.21 09:30ma.hu

A 23 éves színésznő – akit egyébként tavasszal jegyzett el Ryan Reynolds – az OK! magazinnak adott interjújában ecsetelte, mennyire távol áll a valóság attól, amit sokan gondolnak róla - írja a Mellesleg! 

- A premiereken belepasszírozom magam egy ruciba, kihangsúlyozva, amim van. Erre az emberek máris szemérmetlen ribancnak tartanak, de én nem fekszek össze minden utamba akadó Tommal, Dickkel és Harryvel, hogy aztán meg hepatitiszt kapjak - töri le Scarlett sokak piszkos fantáziáját.

Azért a színésznőnek is vannak erotikus álmai. Egyesek mélyen hallgatnak róluk, mások nem. Scarlett Johansson elárulta az övét a Cosmopolitan magazinnak. Scarlett Johansson szexis képei a Cosmopolitanban! Az Elveszett jelentés gyönyörű hősnője, aki májusban jelentette be eljegyzését Ryan Reynolds-szal, autós duhajkodásról szokott fantáziálgatni. 

- Szex egy kocsiban. Ha igazán kívánós lennék, és valami őrült, perverz dologra vágynék, akkor a hátsó ülésen tenném - osztja meg titkos ábrándképét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.