Cruz és Johansson egymásnak esett!

Pikáns fotók: Leszbi csókot váltott Scarlett és Penelope Cruz!

Nem egy híres leszbikus csókot láthattunk már, ráadásul olyan sztároktól, akik egyébként nem nővel osztják meg az ágyukat - Ez azonban minden idők egyik legszexisebbje: Penelope Cruztól és Scarlett Johanssontól!

Pikáns képek: Johansson és Cruz csókolózott! képgaléria

2008.05.14 14:42ma.hu

A két dögös színésznő Woody Allen új filmjének egyik jelenetében esik egymásnak - A Vicky Cristina Barcelona című alkotás főszereplője Penelope Cruz, Scarlett Johansson és a nemrég Oscar-díjat nyert Javier Bardem.

Az izgalmas jelenetből azonban a sármos színész - aki mellesleg a való életben Cruz jelenlegi kedvese - kimarad, és a csók a két szívdöglesztő színésznő között csattan! Habár, még így is sok férfi rajongó lenne a világhírű Bardem helyében...

Úgy tűnik, Scarlett Johannson ezúttal sem okozott csalódást Woody Allen-nek - Az idős rendező nagy kedvence lett a szexi szőkeség, akiről azt hangoztatja, hogy Scarlett napjaink Marilyn Monroe-ja. A színésznő ugyancsak örömmel forgat a tapasztalt rendezőóriással.

Johansson korábbi filmje, A másik Boleyn-lány már nagy siker, melyben a szöszke Scarlett egy ugyancsak tűzrőlpattant barna színésznővel, Natalie Portman-nel játszik együtt - a rajongók legnagyobb örömére. A két csinos sztár nem tagadta, igen mély kapcsolat alakult ki közöttük a forgatás során, igaz barátnők lettek. Sőt, a filmbemutatón váltott - majdnem szájra adott - puszijuk egy kissé félreérhetőre sikerült...

Kíváncsiak lennénk, Scarlett és a latin díva, Penelopé közt ezek után meghitt viszony alakul-e ki - különösen, hogy Scarlett a spanyol sztár vőlegényével is ágyba bújik a filmvásznon...

Itt megtekintheti a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.