Egy kis izgalom még neki is belefér...

Képek- Danny és Labancz Lilla meglesett hétvégéje!

Kamerák előtt még mindig nem csókolózik az álompár, derült ki titkos bikali hétvégéjükön. A színésznő és mentalista kedvese amint csak lehet, együtt töltik szabadidejüket, hogy még jobban megismerjék egymást!

Képekben Danny párja Lilla kitárulkozva! képgaléria

2009.05.28 18:45ma.hu

Mint megtudtuk, Lilla már megismertette kedvesét édesanyjának, aki nagyon szimpatikus úriembernek látja Danny Bluet. Lilla azonban nem ismeri még párja szüleit, Danny szerint - ami késik, nem múlik, de eddig sajnos még nem volt megfelelő alkalom a nagy bemutatkozásra. 

- "Kedveljük a titkos, romantikus hétvégéket, olyanokat, ahol egy kis izgalom is vár minket. A bikai épülő élménybirtokon, még a szenvedélyeinknek is hódolhatunk. Ezen a hétvégén még lovagoltunk is, jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk és persze a jó időnek köszönhetően fürödtünk is a kastélyszállóban. Valóban egy nagy élmény volt, ami számunkra, most az ismerkedési időszakban nagyon fontos." - mondta a sztárpár.

A nagyváros zajától a pár gyakran vonul vidékre, általában azokra a helyekre, amit barátaik ajánlanak, és nem riadnak meg a kilométerektől sem. 

- " Bikal a Mecsek lábánál található, nem kis út, majd 200 kilométer de miután friss jogsis vagyok élvezem a hosszú utakat, a száguldást." - meséli Lilla.
 
Danny ennyire azért nem volt lelkes, de miután egy élménybirtokra jöttek, azt mondta egy kis elő izgalom még neki belefér.

Meglesett pillanat!

Danny Blue közben nem csak a szerelemre koncentrál…hisz a vasárnapi gyermeknap alkalmából a hazai sztárvilág színe java ajándékcsomagokat készített beteg gyerekek számára, melyet a Szent János Kórház kis lakóinak adták át. 

Az eseményen hazánk elfoglalt sztárjai örömmel vettek részt, hogy felvidítsák a kórházban fekvő kisgyerekeket. Többek között Danny is ott volt és átadta tudását. Danny Blue akkor megtanította a többieknek, hogyan kell egy cső alakú lufiból állatfigurákat hajtogatni. 

Müller Attila egy perc alatt változott Elvisből egy ókori harcossá. Erdőhegyi Brigitta és Katinka a lányos hercegnőmintás ajándékokat részesítették előnybe, Dred és Doris parókákba bújtak, LL Junior Al Capone személyiségét öltötte magra. Peller Mariann a varieté világába varázsolta magát egy aranyszínű cilinderben. Kustánczi Lia természetesen nyuszilánnyá alakult.

Igyekeznek sok időt együtt tölteni!

A sztárok egy feldíszített mikrobusszal érkeztek meg a Szent János kórházba, ahol a gyerekek már nagyon várták őket. A hírességek végigjárták a kórtermeket és szétosztották az általuk készített ajándékokat. LL Junior egyik kis rajongójával találkozott, aki a délután folyamán el sem mozdult mellőle. 

Danny Blue több kissrácot is bevezetett a lufihajtogatás rejtelmeibe. Kustánczi Lia a kislányok nagy kedvence lett a nyuszilány jelmezében, többen fel is próbálták.
 
- „Nagyon szeretek részt venni jótékonysági eseményeken, mert azt gondolom, hogy nekünk, akik megtehetjük, kötelességünk segíteni másokon. Fantasztikus érzés volt, ahogy a beteg gyerekek arcára mosolyt varázsoltunk. Néhány percre enyhíteni tudtuk a fájdalmukat.” -mondta Danny Blue. 

Dred és Doris is sokszor vesz részt jótékonysági rendezvényeken. 

- „Jó látni, hogy egy- egy ilyen akció során mennyi embernek tudunk örömet okozni, azzal hogy gondolunk rájuk. Sok gyerek kénytelen a gyermeknapot kórházban tölteni, ezért is örültünk a Party City megkeresésének, hogy a srácok se maradjanak ki semmi jóból Gyereknapon.” 

A sztárok nehéz szívvel váltak meg az kórház kis lakóitól, de sajnos a látogatásra kapott idő nagyon gyorsan elszállt. Mindenki elérzékenyülve, de boldogan és feltöltődve hagyta el a Szent János Kórház Gyermekosztályát.

Ada lealázta Danny Bluet! Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.