Tommy Lee már megint a szexbomba mellett!

Képek - Pamela Anderson-nak nem volt elég a verésből?

Számon tartani már lehetetlen, hányszor próbálta meg újra együtt a szőke Baywatch-baba és egykori párja, a rocker Tommy Lee - vagy csupán nosztalgiából nyalják-falják egymást?

Örök szerelmesek? - Pamela Anderson és Tommy Lee képgaléria

2009.08.07 12:10ma.hu

Kétség nem fér hozzá, hogy Pamela Anderson élete nagy szerelme Tommy Lee - ő ugyanis az a férfi, akihez a Baywatch bombázója időről-időre visszatér...

Tommy és Pamela - Fotó: Las Vegas Sun

Úgy tűnik, a közelsége a Motley Crue énekesét sem zavarja, sőt.

Tommy-nak sincs ellenére, ha olykor nosztalgiacsókot válthat gyermekei anyjával...

Pamelát és a zenészt legutóbb Las Vegas-ban kapták lencsevégre, a zenekar koncertje után, egy Body English nevű szórakozóhelyen.

A Las Vegas Sun információi szerint a sztárpár nem próbált úgy tenni, mintha nem lenne köztük semmi. Csókolóztak mindenki szeme láttára!

A zenésznek és a színésznőnek két közös fia van, Brandon és Dylan, tizenkét- és tizenegy évesek. Pamela neveli őket.

Sem Tommy, sem Anderson sem tagadja, hogy olykor újra összemelegednek.

Pedig több, mint tíz éve elváltak, s annak idején a szőke szexbomba még fel is jelentette a rockzenészt, mert kezet emelt rá...

Tudja meg, ki az új Pamela Anderson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.