Justin kikacsingat kapcsolatából

Scarlett Johansson és Jessica Biel duplarandin - Képek!

Köztudomású, hogy Jessica Biel és Scarlett Johansson az utóbbi időben jó barátságba került egymással. A Match Point sztárja azonban a pletykák szerint romantikus viszonyba keveredett Jessica barátjával, Justin Timberlake-kel.

A gyönyörű Jessica Biel letaszította trónjáról Jolie-t képgaléria

2008.02.29 07:37ma.hu

Egy ismerősük szerint Jessica Biel úgy érzi, boldogok Justinnal, és nincsen semmilyen problémájuk. De ha női szemszögből vizsgáljuk a dolgot, pontosan tudjuk, hogy Justin Timberlake-nek bizony voltak és vannak zűrős nőügyei, így Jessica sem alhat teljesen nyugodtan. 

Scarlett a pletykák hírére azt mondta Jessicának, nincs köztük semmi, csak tönkre akarják tenni kettejük barátságát. 

Jessica most nagyon remélte, hogy Scarlett és jelenlegi barátja, Ryan Reynolds jól fogják magukat érezni a vele és Justinnal eltöltött duplarandin. 

Egy szemtanú az amerikai OK! Magazinnak ezt mondta: "Jessica megtanította Scarlettet golfozni, amikor Ryannel és Justinnal duplarandiztak. Szemlátomást jól érezték magukat együtt." 

Múlt hétvégén azonban többen látták, hogy Justin titokban randizott Kate Hudsonnal, akit korábban egy éven át nem látott. Egy szemtanú szerint Kate nagyon visszafogottan viselkedett a nyilvánosság előtt, bizonyára nem akar úgy járni, mint Justin exbarátnője, Cameron Diaz, amikor Justin dobta őt. 

Az biztos, hogy azóta naponta beszélnek egymással telefonon, és gyakran találkoznak is. Mindehhez csak annyi a megjegyzésünk, hogy Justin és Jessica Biel már több mint egy éve járnak....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.