Hoppá! Pamela nem viselt bugyit

Pamela Anderson vidámparkban okozott felfordulást

Pamela Anderson múlt szombaton hatalmas felfordulást okozott a malibui vidámparkban. Több szemtanú, úgy látta, a kebelcsoda nem viselt fehérneműt.

Gátlástalan képek a színésznőről képgaléria

2008.04.21 11:36ma.hu

A Baywatch sztár a hétvégén a malibui vidámparkban szórakozott. Pamela Anderson egy fehér lenge nyári ruhát viselt, egy szemtanú úgy látta: nincs a színésznőn bugyi. 

- Igazán, úgy nézett ki, hogy nincs rajta bugyi. Kétszer is meg kellett néznem, hogy jól látom-e. Végül elvettem az ötlet, hogy fehérnemű nélkül van. Ki menne ki bugyi nélkül a vidámparkba? - gondolkodott az egyik szemtanú. 

A kebelcsoda látszólag jól érezte magát, körhintázott, vásárolgatott és pezsgőt ivott, na mindezt hatalmas sarkú cipőben tette. A nap végére kiderült: a színésznő nem szabadidejében viselkedett furán, hanem egy tv stáb rögzítette Pamela napját, és az ő kérésükre nem vett fel bugyit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.