Válóperes kismama? - KÉPEK!

Pamela Anderson gyereket vár leendő exétől

Pamela Anderson házassága nagyon rövidre sikerült legutóbbi tévedésétől, Rick Salomontól. A kebelcsoda év végén adta be a bíróságra a válókeresetet, ám az ügyet igencsak bonyolítja, hogy a hírek szerint gyereket vár leendő exétől.

Dögös képek a szexi kebelcsodáról! képgaléria

2008.01.11 12:11ma.hu

Egyelőre még azt sem tudni biztosan, hogy a negyvenéves szőkeség csakugyan vár-e gyermeket leendő exférjétől, vagy csupán kacsa az egész. A rossz nyelvek szerint maga a terhesség is oka a válásnak.

Mint emlékezetes, Pamela Anderson tavaly ment hozzá harmadik férjéhez, méghozzá egy Las Vegas-i Showműsor másfél órás szünetében. Rick Salomontól összeférhetetlenségre hivatkozva akar elválni, anyagiakon nem kíván vitatkozni, korábbi válásainál sem volt ez a stílusa.

A kebelcsoda hajdani Baywatch baba szeretne többet lenni gyermekeivel a jövőben, Malibun, amúgy is mindig jó anya hírében állt. Nemrégiben olyan újabb Las Vegas-i szerződést írt alá, amelynek időbeosztása ezt majd lehetővé is teszi.

Hogy lesz-e gyermekeinek kistestvére, az hamarosan kiderül. A pillanatnyilag még férji minőségben "működő" Rick a hírek szerint reméli, hogy Pamela meggondolja magát, és visszavonja keresetét. Majd elválik, hogy elválnak-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.