Kacsa a terhessége?

Pamela Anderson hallani sem akar újabb babáról! - Képekben a bombázó

Végre az első sztárhölgy aki nem hasonlít a többiekre, Pamela Anderson nem akar többet szülni.

Erotikus képek a szexi kebelcsodáról - Pamela Anderson mindent megmutat képgaléria

2008.01.14 06:33netbulvar.hu

Ha valaki azt hinné most rossz a helyzet Paris és bandája miatt, az gondoljon bele, mi lesz úgy tizennyolc év múlva. Addigra érik el a buli- és ivarérettséget a jelenleg még anyjuk hasában pihenő sztárcsemeték. De szerencsére egy balhés génállomány legalább már nem öröklődik tovább.

Pamela Anderson a híresztelésekkel ellentétben nem terhes. Pedig sokan tudni vélték, hogy Rick Salomon jól keverte a lapokat az ágyban is. De egy-két napja a kebelcsoda cáfolta a dolgot saját blogján, és azt is hozzátette, hogy nem is áll szándékában többet szülni. A beépített strandlabdákkal rendelkező, egykori életmentő októberben ment hozzá a pókerjátékoshoz.

De december közepén már be is adták a válókeresetet, mert mégsem volt jó ötlet a villám lagzi. A történtek nem meglepőek, hisz Pammy csak kártya adósságát szerette volna Rick alatt rendezni, de egymásba gabalyodtak. Ám a gyengéd szálak nem voltak olyan tartósak, mint a szilikon párnák. Pamela korábban már túlesett két, szintén elég viharos házasságon Tommy Lee-vel és Kid Rock-kal. A dobostól született is két fia, de úgy tűnik ők lesznek az utolsók is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.