Filmparódiában domborít a kebelcsoda

Pamela Anderson Jessica Alba bőrébe bújik - nézze meg a feszülős jelmezt!

A Fantasztikus négyes című szuperprodukcióról filmparódiát készítenek. Jessica Alba szerepének jelmezébe Pamela Andersont bújtatják a filmkészítők, akinek keblei természetesen hangsúlyos főszerephez jutnak majd.

Vissza kaptafához: Pamela Anderson bikiniben! képgaléria

2008.02.26 11:32ma.hu

Jessica Alba játszotta a Fantasztikus négyes című filmben Sue Strom figuráját, akinek "bőrébe" most a kebelcsoda Pamela Andersont bújtatják. Filmparódia készül ugyanis az említett moziból, Szuperhős mozi címmel.

Fotó: IMDB


A Szuperhős mozi című új alkotásban természetesen Pamela keblei is főszerepet kapnak majd. A filmet március végén mutatják be a külföldi mozikban, de hogy Magyarországra mikor érkezik, meg, arról nem szólnak egyelőre a hírek.

Fotó: justjared.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.