Emily Blunt kilőve a filmből!

Hoppá! Scarlett Johansson Fekete Özvegy lesz!

Emily Blunt sajnos mégsem kapta meg az Iron Man folytatásában a Fekete Özvegy szerepét! A brit színésznőt, Emily Bluntot maga Scarlett Johansson golyózta ki a filmből

Képek! Nem nehéz elképzelni a Végzet Asszonyaként! képgaléria

2009.02.17 16:00ma.hu

Eredetileg a szerep Blunté lett volna, ám az Ördög Pradát visel sztárjának egyeztetési gondjai akadtak, mert időközben elvállalta a Gulliver utazásai filmet, amelyben Jack Black partnere lesz.
 
Az Entertainment Weekly úgy tudja, Johansson tárgyalásai közel járnak a szerződéskötéshez, így a forgatás megkezdésének semmi akadálya és a következő Iron Manben a végzet asszonyát, a Fekete Özvegyet alakítja majd.

Mint azt korábban írtuk, a színésznő nemrég image váltáson ment át, szőke fürtjei helyett barna hajjal jelent meg a vörös szőnyegen a Nem kellesz eléggé világpremierjén. 

Ezzel Scarlett igazi meglepetést okozott a fotósoknak, aki elbűvölő mosollyal, és vállait szabadon hagyó pánt nélküli, tavaszt idéző virágmintás ruhakölteményben jelent meg. 

A kérdésre, hogy miért vált meg már szinte védjegyévé vált szőke fürtjeitől, csak annyit felelt: 

- „ez együtt jár azzal, hogy lány vagyok. Mi nők szeretünk változni, és mindenkit összezavarni”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.