A szőke dívát nem kell félteni!

Buja fotók Scarlett Johansson-ról: Kebelkirálynő párducbőrben!

A legkívánatosabb színésznők egyike Hollywood-ban Scarlett Johansson - A szexi szőkeség, aki még Woody Allen-t is az ujja köré csavarta, újabb dögös fotósorozathoz állt modellt.

Így fotózták a szívdöglesztő Scarlett Johansson-t! képgaléria

2008.11.19 10:40ma.hu

Az Allure magazin decemberi számában csodálhatják meg rajongói a gyönyörű Scarlett Johansson-t.

A szőke színésznő, aki szeptemberben férjhez ment Ryan Reynolds színéshez, nemcsak babaarcának ártatlan bájával bűvöli el a férfiakat, formás idomait illetően is ódákat lehetne zengeni...

Akkor sem áll leghátul, amikor a tehetséget osztogatták - Többek között Woody Allen-t is az ujja köré csavarta, aki napjaink Marilyn Monroe-ját látja a szőke szépségben, ráadásul, mint mondja, imád Johansson-nal együtt dolgozni.

A sztárt munkához való hozzáállása miatt több kollégája is magasztalta, filmjei pedig a legjobb bizonyítékok arra, hogy bizony nem kispályás színésznővel van dolgunk.

Scarlett Johansson nemcsak gyönyörű, arca is különleges - talán nem véletlen, hogy több történelmi film főhősévé választották. Hiszen ugyanolyan élethűen formál meg egy mai karaktert, mint ahogyan alakította a Leány gyöngy fülbevalóval kis szolgálólányát vagy A másik Boleyn-lány fennséges Mary-jét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.