A hollywoodi színésznő villantani akar!

Scarlett Johansson maga írná második albumának dalait!

A hollywoodi színésznő, Scarlet Johansson maga írná második albumának dalait, amely a színésznő első, Tom Waits dalaiból készült feldolgozás albuma után látna napvilágot.

Szexis színésznő! Tüzes képek, tűzpirosban! képgaléria

2008.12.17 16:45ma.hu

A Lost In Translation sztárja májusban mutatta be Anywhere I Lay My Head című albumát, amely Tom Waits dalainak feldolgozását tartalmazza. 

A 24 éves színésznő soron következő albumának dalait maga írná. 

- "Nem hiszem, hogy feldolgozásokat fogok kiadni. Olyan projekt lenne, amelyben magam is kivenném a részem." - nyilatkozta Johansson az NME.com-nak. 

Arra a kérdésre, hogy kitől adna ki újabb feldolgozás dalokat, Johansson elmondta, hogy talán Leonard Cohen lenne az a szerencsés, akit választana, de egyelőre saját maga szeretné megmutatni, hogy mit tud!

Scarlett dekoltázsát imádják!

A színésznő korábban az MTV News-nak is elmondta, szívesen készítene még egy lemezt saját dalokkal.

Scarlett Johansson Anywhere I Lay My Head című lemezét májusban adta ki, és tíz Tom Waits dal mellett egy saját számot tartalmaz. A Song for Jo című nóta a megjelenése után vegyes kritikát kapott.

Scarlett Johansson lemeztelenítéséről is hallani különböző híreket…hogy az amerikai Playboy következő számában lehet, hogy ő lesz a meglepetés.
 
A szexis Scarlett különben azt nyilatkozta, hogy legjobb elfoglaltsága mostanában egyszerűen élvezni a házaséletet! Woody Allen múzsája úgy érzi, amiben most van, azt szeretné örökre – persze férje, Ryan Reynolds mellett. 

Scarlett szeptemberben ment férjhez Ryan Reynoldshoz, azóta pedig megváltozott az élete – és imádja! Sokan megkérdőjelezték a két színész kapcsolatát, de már az esküvővel rácáfoltak a kétkedőkre, Scarlett mostani nyilatkozata pedig azt vetíti előre, hogy még nagyon sokáig fognak boldogságban együtt élni.
 
- „Az esküvő mindenki életében nagy pillanat, ez így van nálam is. Ryan és én szerelemben élünk és élvezzük, hogy együtt lehetünk. Úgy érzem, a magánéletem és a karrierem is jó irányban halad. Ryan előtt is randiztam természetesen, de sosem volt olyan, hogy minden a helyén lett volna. Ryannael igen. És remélem, 50 év után is ugyanígy fogunk örülni egymásnak" – nyilatkozta Johnsson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.