LiLo és Scarlett is elismerést ad át

Képek - Phelps díjaz, Britney énekel a Video Music Awards-on

Phelps díjat ad át, Britney Spears pedig visszatér a színpadra a hétvégi Video Music Awardson - Amerika hőse, az úszóbajnok Michael Phelps mellett olyan sztárok is díjaznak, mint Lindsay Lohan, vagy éppen Scarlett Johansson.

A tavalyi fellépés - Hozza a formáját idén Britney? képgaléria

2008.09.03 16:00redlemon

A vasárnapi díjátadó az ősz legnagyobb celebeseményének ígérkezik Hollywoodban. Kíváncsian várjuk, vajon Britney Spears hozza-e a tavalyi formáját, vagy idén tényleg remek produkcióval kápráztatja el a rajongókat!

Michael Phelps Amerika régi-új hőse, az idei olimpián hozta a formáját, és aranyeső hullott rá a medencében. Vasárnap nem őt díjazzák, ő ad át díjat valaki másnak: a VMA egyik kategóriájának nyertese az úszókirállyal parolázhat a színpadon.

Tavaly leszerepelt Britney - idén vajon mi lesz?

Még nagyobb meglepetés, bár sokan titkon számítottak rá, hogy Britney Spears végül színpadra lép, tavalyi kritikán aluli produkciója nem riasztotta el a szervezőket.

A fellépésen kívül Britney reménykedhet abban is, hogy díjat kap, hiszen több kategóriában is jelölték videoklipjét.

Egykori barátnője, Christina Aquilera is fellép a rangos díjátadó gálán, amelyet egyébként a hazai nézők is figyelemmel követhetnek élőben.

Az MTV ugyanis közvetít a vörös szőnyeg mellől, szeptember 8-án hajnali kettőtől a bevonulást, háromtól pedig a díjátadó gála eseményeit követhetik a nézők nyomon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.