Cabóban nyaralt a pophercegnő!

Bikinis fotók! Britney Spears újra szexi!

Britney újra boldog. Testsúlyunk árulkodik legjobban az érzelmi világunkról. Az énekesnő teljesen kivirult, ráadásul ledobott jó néhány kilót is. A néhány napos vakáción felhőtlenül mulatott, amit baránője videóra is rögzített.

Képek: Britney újra vidám és dögös! képgaléria

2008.07.29 09:25ma.hu
Britney már sokkal jobban van!

Britney Spears már nem depressziós. Az énekesnő rendszeresen találkozik barátaival, sőt a hétvégén átruccant a mexikói Cabóba. Brit egy szuperszexi fehér bikinit viselt, amely kihangsúlyozza alakját. Egyértelműen látszik, hogy az énekesnő újra látogatja a konditermet és szakítani akar az elmúlt évek gyötrelmes időszakaival. 

A hétvégi pihenésen az énekesnő napozott, pancsolt és jókedvűen táncolt a parton. Igaz, Britney boldogsága mégsem olyan felhőtlen hiszen kénytele volt lemondani két fiáról, ráadásul a pénzéhes volt férje is megkéri a gyermekfelügyelet árát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.