Felöntött a garatra a díva!

Kínos fotók: Látta már Pamela Andersont ilyen részegen?

Nemcsak mindent megmutató ruháival kelt feltűnést mostanság a negyvenes szexbomba - Pamela Anderson a minap a Whisky-ről elnevezett bárból távozott meglehetősen whisky-s állapotban.

Csúnya! Pamela Anderson felöntött a garatra! képgaléria

2009.10.29 14:30ma.hu

Testőri kísérettel indult hazafelé a Baywatch egykori bombázója - jobb is, mert némi támogatásra igencsak szüksége volt.

Pamela Anderson most sem hazudtolta meg önmagát, ezúttal a dekoltázs nem volt olyan mély, a szoknya azonban rövidre sikeredett...

De tény, nem ez volt a legfeltűnőbb a színésznőn.

A szőkeség a Mayfair-ben található Whisky Mist bárból kijövet úgy be volt csiccsentve, hogy arcáról rögtön le lehetett olvasni, nem egy pohárkával fogyasztott abból a jóféle itókából.

Ami az ápoltságot illeti, abban sem állt a helyzet magaslatán: körméről lekopott a festék, némelyiken szemmel láthatóan egyáltalán nem volt lakk.

Pamela Anderson-t egyébként nem zavarja, hogy bizony az idő felette is eljár - ha teheti, miniszoknyában és méretes kebleit mutogatva jelenik meg a rendezvényeken.

Sőt, a közelmúltban sokakat meghökkentett produkciójával, amikor Hans Klok bűvész műsorában csillogó dresszben mutatta meg a testét.

Az ugyanis már nem annyira tökéletes, mint egykor volt. Pamela keble például szemmel láthatóan hepehupás lett a sok plasztikai beavatkozástól.

Mindent megmutatott Pamela ruhája!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.