Von Sydow, DiCaprio, Kingsley...

Martin Scorsese újabb sztárokat igazolt

Három további filmsztár leszerződtetésével úgy tűnik, teljes Martin Scorsese legújabb filmjének szereplőgárdája. A svéd Max von Sydow, az angol Emily Mortimer és az amerikai Jackie Earle Haley is aláírták szerződésüket, és csatlakoztak olyan nagyágyúkhoz, mint Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams és Patricia Clarkson.

2008.03.17 06:00ma.hu

Scorsese misztikus drámája, a Shutter Island Dennis Lehane 2004-es azonos című regényéből készül, és két detektívről szól (DiCaprio és Ruffalo), akik egy elmegyógyintézetből szökött bűnöző után nyomoznak, ám egy hurrikánnak és egy börtönlázadásnak köszönhetően egy titokzatos szigeten ragadnak. A különös és igen gyanús diliházat vezető orvosokat Ben Kingsley és Max von Sydow alakítják, és sejthetően ők állnak majd a baljós események mögött. Scorsese és DiCaprio saját cégükön keresztül egyben a film producerei is lesznek, a forgatás pedig 2008. március 6-án kezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.