A szépség teljesen meglepődött...

Összeesküvés! Összefogtak Leona Lewis háta mögött!

Barátai titkos szervezkedésbe fogtak, míg az énekesnő az új albumán dolgozik az Egyesült Államokban.

Leona, a szexis énekesnő! képgaléria

2009.04.09 15:15rtlbulvar.hu

A szépség teljesen meglepődött, amikor párja Lou Al-Chamaa, a szülei és a barátai meglátogatták őt az Államokban, hogy együtt ünnepeljék vele a születésnapját.

Miután az állatbarát énekesnőnek átnyújtották a becsomagolatlan ajándékot, az egész társaság átvonult egy thai étterembe. 

– " Leona megszállottan rajong a lovakért. Kicsit drága lett volna, egy saját lovat venni neki, ezért összedobták a pénzt és bérelnek neki egyet Los Angelesben. Megdöbbent a pazar ajándékon és azon, hogy így összefogtak a háta mögött." – mesélte az egyik barát. 

A brit énekesnő mostanában minden idejét az Egyesült Államokban tölti és Timbaland-del az új album felvételein dolgoznak.
 
" Timbaland nem is reménykedett a közös munkában, de Leonát is olyan híres dívává teheti, mint amilyen Beyonce Knowles vagy Rihanna. A balladák megmaradnak, de a többi szám vadabb lesz és néhány diszkósat is találunk köztünk." – mondta egy ismerős. 

Leona egy tehetségkutató műsorban tűnt fel és ezután jelent meg debütáló kislemeze A Moment Like This címmel. Első albumából hat millió példány fogyott el világszerte. Az új album a tervek szerint még idén megjelenik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.