A dögös Amber Heard megfogta az isten lábát!

Szexis képek! Megmutatjuk Johnny Depp új csaját!

Amber nagyon szerencsés nő, hiszen elmondhatja magáról, hogy a sármos színész, Johnny Depp legújabb csaja lett! Igaz, nem a való életben, hanem egy új filmben, a "The Rum Diary" címen futó akciódús drámában.

Nem csoda, hogy Johnny Depp eldobta az agyát! képgaléria

2009.03.11 11:40mellesleg

A mozikba csak 2010-ben kerül az alkotás, de mivel a forgatás már javában folyik, a pletykák már el is indultak. 

Ki tudja, talán igazából is összemelegednek a nagy munka közben. Sztároknál nem lenne példátlan eset, ráadásul Johnny -bár az utóbbi években boldog házasságban él Vanessa Paradise oldalán- korábban nagy szoknyapecér volt. Ám sosem hallani róla olyan híreket, melyből azt gondolhatnánk, hogy megcsalja szerető feleségét.

Fotó: GQ Magazin

Különben Amber karrierje már régre nyúlik vissza, hiszen tizenévesen helyi reklámokban és kampányokban jelent meg. 16 évesem legjobb barátját elveszítette egy autóbalesetben. A St. Michael katolikus Akadémiára járt fiatal évei alatt, míg úgy nem döntött hogy színész lesz. Szerepeket játszott különféle televíziós show-kban és filmekben. 

Az első filmszerepe Maria volt a Friday Night Lights-ban 2004-ben. 2006-ban Amber Lila-t játszotta Criminal Minds egyik epizódjában.

A legismertebb szerepe Greta Matthews a CW televíziós show-ban a Pálmák árnyékában. A színésznő különben a főszerepet játszotta el az All The Boys Love Mandy Lane-ben, amely a Toronto International Film Festivalon debütált 2006-ban és 2008-ban újra kibocsátották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.